POLÍTICA DE GALETES – COOKIES

Què són les galetes?

Les galetes no són components perjudicials o nocius per si mateixos. Són fitxers de text que es descarreguen al vostre ordinador, tauleta o telèfon mòbil en accedir a alguns llocs web. Les galetes possibiliten, entre altres coses, que emmagatzemem i recuperem informació sobre els vostres hàbits de navegació i que puguem reconèixer-vos i identificar-vos en les vostres posteriors visites.

Quin tipus de galetes utilitzem?

  • Galetes tècniques: Les galetes tècniques són essencials i necessàries perquè el web funcioni correctament i per usar les diverses opcions i serveis que ofereix.
  • Galetes analítiques: El nostre lloc web utilitza galetes de Google Analytics. La informació que recullen es transferida i arxivada per Google en els seus servidors dels Estats Units, d’acord amb les seves pràctiques de privacitat. Per a més informació de les pràctiques de privadesa de Google i com s’apliquen a Google Analytics visiteu: Política de Privadesa de Google Analytics
  • Galetes de sessió: Les galetes de sessió són aquelles que existeixen només mentre l’usuari navega pel web i s’eliminen al final.

Com desactivar les nostres galetes.

És molt senzill permetre, bloquejar o eliminar les galetes instal·lades al vostre equip. Mitjançant les opcions de configuració del vostre navegador web, podreu fer-ho molt fàcilment.