POLÍTICA DE PRIVACITAT

Us de la informació

La inscripció a algun dels plans de participació del programa El Petit als Núvols inclou, com a part del procés de subscripció, la recopilació d’informació personal com el nom, l’adreça o el correu electrònic, entre d’altres.

Al navegar per la nostra pàgina web també es rep, de manera automàtica, l’IP del teu ordinador per tal de proporcionar-nos informació que ens ajuda a conèixer sobre la seva navegador i sistema operatiu.

Consentiment

Quan ens proveeixes la teva informació personal per completar una transacció, verificar la targeta de crèdit, crear una ordre, etcètera, acceptes la recollida i l’ús per aquesta raó específica només.

Si necessitem la teva informació personal per una raó secundària, com màrqueting o comunicacions diverses, et demanarem directament el teu exprés consentiment, o et donarem l’oportunitat de negar-te.

Anul·lació de consentiment

Si després d’haver acceptat canvies d’opinió, pots anul·lar el teu consentiment perquè et contactem, per la recol·lecció o usos de la teva informació, en qualsevol moment, contactant a administracio@lasalateatre.cat o escrivint-nos a: Rialles Espectacles Infantils i Juvenils Ronda Roureda 24, 0207 Sabadell, Espanya.

Divulgació

Podem divulgar la teva informació personal si se’ns requereix per llei o si violes nostres Termes de Servei.

Pagament

la passarel·la de pagament emmagatzema dades de la targeta de crèdit. Està xifrada a través de la Seguretat Standard de Dades de la Indústria de Targetes de Pagament (PCI-DSS). Les teves dades de transacció de compra s’emmagatzemen només en la mesura que sigui necessari per completar la transacció de compra. Després que s’hagi completat, s’esborra la informació de la seva transacció de compra.

Totes les passarel·les de pagament s’adhereixen als estàndards establerts per PCI-DSS com el que indica pel Consell de Normes de Seguretat de PCI, que és un esforç conjunt de marques com Visa, Mastercard o American Express. Els requisits de l’PCI-DSS ajuden a garantir el maneig segur de la informació de targetes de crèdit de les botigues i els seus proveïdors de serveis.

Serveis de tercers

En general, els proveïdors de terceres parts utilitzats per nosaltres només recopilaran, utilitzaran i divulgaran la teva informació en la mesura que sigui necessària perquè els permeti exercir els serveis que ens proveeixen.

No obstant això, alguns proveïdors de serveis de tercers, com ara passarel·les de pagament i altres processadors de transaccions de pagament, tenen les seves pròpies polítiques de privacitat respecte a la informació que estem obligats a proporcionar-los per a les transaccions relacionades amb les compres.

Per a aquests proveïdors, et recomanem que llegeixis les polítiques de privacitat de forma que puguis entendre la manera en què la teva informació personal serà manejada.

En particular, recorda que alguns proveïdors poden estar ubicats o comptar amb instal·lacions que es troben en una jurisdicció diferent a la nostra. Així que si opereu amb una transacció que involucra els serveis d’un proveïdor a tercers, la teva informació pot estar subjecta a les lleis de la jurisdicció (jurisdiccions) en què es troba el proveïdor de serveis o les seves instal·lacions.

Una vegada que abandones el lloc web de la nostra plataforma o el redirigeixes a un lloc o aplicació de tercers, ja no estàs sent regulats per la present Política de privadesa o els Termes de Servei de la nostra pàgina web.

Enllaços

Quan fas clic a enllaços de la nostra plataforma, pot ser que siguis redirigit fora del nostre lloc. No som responsables per les pràctiques de privadesa dels llocs i et recomanem llegir les seves normes de privacitat.

Seguretat

Per protegir la teva informació personal, prenem precaucions raonables i seguim les millors pràctiques per assegurar-nos que no hi hagi pèrdua de manera inadequada, mal ús, accés, divulgació, alteració o destrucció de la mateixa.

SI ens proporciones la informació de la targeta de crèdit, aquesta informació és encriptada mitjançant la tecnologia Secure Socket Layer (SSL) i s’emmagatzema xifradament. Encara que cap mètode de transmissió a través d’Internet o d’emmagatzematge electrònic és 100% segur, seguim tots els requisits de PCI-DSS i implementem normes addicionals acceptades per la indústria.

Edat de consentiment

A l’utilitzar aquest lloc, declares que tens a l’almenys la majoria d’edat en el teu estat o província de residència i que ens has donat el teu consentiment per permetre que qualsevol dels teus dependents menors utilitzin aquest lloc.

Canvis a la política de privacitat

L’organització del Festival El Més Petit es reserva el dret de modificar aquesta política de privacitat en qualsevol moment, o sigui que si us plau revisa-freqüentment. Canvis i aclariments entraran en vigència immediatament després de la seva publicació en el lloc web. Si fem canvis materials a aquesta política, notificarem aquí que ha estat actualitzada, de manera que qual estàs assabentat de quina informació recollim, com i sota quines circumstàncies, si n’hi ha, la utilitzem i / o divulguem.